Πώς να προστατεύσετε τον εαυτό σας και να θεραπευτείτε κατά τη διάρκεια μιας επιδημίας;

Όταν δεν υπάρχει χρόνος για να επισκεφτείτε έναν γιατρό, ζητάμε συμβουλές από τον φαρμακοποιό. Και αυτός προσφέρει ένα διαφημιζόμενο φάρμακο. Ας καταλάβουμε ποια φάρμακα είναι όντως αποτελεσματικά και ποια φάρμακα πρέπει να αποφεύγονται

Θεραπεία με αντιικά σκευάσματα

Αντιικά φάρμακα διαχωρίζονται σε φάρμακα με άμεσο μηχανισμό δράσης για τους ιούς και σε αυτά που συμβάλλουν στην αύξηση του εξασθενημένου ανοσοποιητικού. Ποια είναι τα ενεργά συστατικά αυτών των φαρμάκων και πώς ενεργούν στο σώμα;
Εάν στην σύνθεση υπάρχει το Bendazole τότε πρόκειται για αγγειοδιασταλτικό. Θα βοηθήσι κατά των σπασμών, αλλά όχι περισσότερο.
Δραστική ουσία Tiloron από το 1971 έχει αναγνωριστεί ως αναποτελεσματική, αλλά επίσης όχι επιβλαβής.
Inosine το 2007 χαρακτηρίστηκε ως παρωχημένο φάρμακο με μη αποδεδειγμένη αποτελεσματικότητα.
Κλινικές δοκιμές της ουσίας Umifenovir απέδειξαν ότι η αποτελεσματικότητά του είναι συγκρίσιμη με εκείνη ενός εικονικού φαρμάκου. Τα φυτοπροστατευτικά (π.χ., echinacea, ginger, χαμομήλι) είναι αναποτελεσματικά για την καταπολέμηση των ιών, αλλά ανακουφίζουν από τα συμπτώματα του κρυολογήματος. Ένα σημαντικό μειονέκτημα των φυσικών προσαρμογών είναι ότι είναι επικίνδυνα για την ανάπτυξη και επιδείνωση αλλεργιών.

Αυτά είναι τα κύρια δραστικά συστατικά που χρησιμοποιούνται ενεργά από τους φαρμακοποιούς σε όλο τον κόσμο. Αποδεικνύεται ότι τα αντιιικά φάρμακα δεν καταπολεμούν πραγματικά τις ιογενείς ασθένειες, αλλά μόνο βοηθούν στην ανακούφιση από τα συμπτώματα.

Ορισμένα αντιιικά φάρμακα που έχουν όντως επίδραση στους ιούς έχουν πολλές παρενέργειες.

Παραδείγματος χάρη το το Oseltamivir και το Tiloron – συνθετικών ενώσεων χαμηλού μοριακού βάρους με αντι-ιικές ιδιότητες. Δεν βοηθούν σε όλες τις περιπτώσεις και επίσης αρχίζουν να εμφανίζονται παρενέργειες όπως η ναυτία, ο έμετος, η ζάλη, η διάρροια, η αϋπνία, η ζάλη, αδιαθεσία, οι πονοκέφαλοι, ο πονόλαιμος, ο βήχας και ο πόνος δτην κοιλιακή χώρα στο 98%

Ομοιοπαθητικά και αντιφλεγμονώδη φάρμακα

Τα ομοιοπαθητικά φάρμακα; θεωρούνται μέσα πρόληψης και θεραπείας των κρυολογημάτων και της γρίπης. Στην πραγματικότητα, κανένας κατασκευαστής δεν αναφέρει τίποτα για τον μηχανισμό δράσης ούτε για τη φαρμακοκινητική. Η ομοιοπαθητική δεν έχει αποδεδειγμένη αποτελεσματικότητα και, σε αντίθεση με τα αντιιικά, δεν μπορεί να ανακουφίσει από τα συμπτώματα.

Τα αντιφλεγμονώδη φάρμακα από μόνα τους θεωρούνται φάρμακα. Και για τη λήψη τους χρειάζεστε συνταγή από γιατρό. Εάν τα χρησιμοποιείτε μόνοι σας, αυτό μπορεί να οδηγήσει σε επιπλοκές.

Τα αντιφλεγμονώδη φάρμακα δεν επηρεάζουν τους ιούς και δρουν συμπτωματικά, απλά ανακουφίζοντας από τη φλεγμονή. Συχνότερα, περιέχουν αναστολείς ενζύμων κυκλοοξυγενάσης , οι οποίοι βοηθούν στην ανακούφιση από την ερυθρότητα, τον κνησμό, τον πόνο και το οίδημα

Επιπλέον, τα αντιφλεγμονώδη φάρμακα περιλαμβάνουν: αγγειοσυσταλτικά, αντιισταμινικά, αντισηπτικά, τοπικά αναισθητικά Όλα αυτά είναι καλά για την ανακούφιση από τα συμπτώματα, αλλά δεν θεραπεύουν μια ιογενή νόσο

Τελικά αυτό που λαμβάνουμε είναι το εξής: τα μισά φάρμακα που υπάρχουν στην αγορά είναι αναποτελεσματικά, τα - άλλα μισά απλώς απομακρύνουν τα συμπτώματα.

Πώς να επιλέξετε τη σωστή θεραπεία;

Είναι πιθανό να εμφανιστούν σοβαρές επιπλοκές λόγω ακατάλληλης θεραπείας και δεν συνιστάται να επιλέγετε από μόνοι σας φάρμακα, δεδομένου ότι κάθε μία από αυτές έχει τις ίδιες αντενδείξεις και, εάν είναι ανεξέλεγκτη, μπορεί να προκαλέσει ανεπιθύμητες επιπλοκές

Στην εποχή μας, η ενίσχυση του ανοσοποιητικού αναγνωρίζεται ως ο κύριος και πιο αποτελεσματικός τρόπος για τον έλεγχο και την καταπολέμηση των ιογενών λοιμώξεων. Δηλαδή οι ανοσορυθμιστές Με την ενίσχυση της εξασθενημένης ανοσίας, ενισχύεται η φυσική άμυνα του σώματος. Πώς μπορούμε να ενισχύσουμε το ανοσοποιητικό; Με Βιταμίνες της ομάδας Β, Και επίσης τα απαραίτητα λιπαρά οξέα.

Οι ερευνητές ανέλυσαν 127 επιστημονικές μελέτες σχετικά με τη σχέση των δημοφιλών συμπληρωμάτων διατροφής και των συμπλεγμάτων πολυβιταμινών. Το Cannabis Oil αναγνωρίστηκε ως ο πιο αποτελεσματικός τρόπος για την ενίσχυση του ανοσοποιητικού, περιέχει περισσότερες από 400 βιολογικώς δραστικές ουσίες, συμπεριλαμβανομένων των απαραίτητων λιπαρών οξέων: λινολεϊκό οξύ (κατηγορία ωμέγα-6) · άλφα-λινολεϊκό (κατηγορία ωμέγα-3) και γάμμα λινολεϊκό οξύ (κατηγορία ωμέγα-9). Το Cannabis Oil περιλαμβάνει βιταμίνες της ομάδας Β, Α, καροτένιο και χλωροφύλλη. Στο σύνολο τους αυτές οι ουσίες αυξάνουν την ανοσία, βοηθούν στη μείωση της διάρκειας της νόσου και του κινδύνου επιπλοκών.

Το φυσικό έλαιο κάνναβης προφυλάσσει από ασθένειες και ενεργοποιεί την αποκτηθείσα ανοσία, έχει αντιφλεγμονώδη δράση και παράγει αντισώματα που καταπολεμούν τις λοιμώξεις.

Οι κάψουλες Cannabis Oil αυξάνουν την λειτουργία φραγμού των βλεννογόνων και προστατεύει την αναπνευστική οδό από τη διείσδυση παθογόνων οργανισμών. Ένα ενισχυμένο ανοσοποιητικό σύστημα εμποδίζει την εξάπλωσή τους έτσι ώστε ένα άτομο να μπορεί να έρθει σε επαφή με ασθενείς και να μην προσβληθεί και μολυνθεί .

Η αποτελεσματικότητα του Cannabis Oil έχει αποδειχθεί σε κλινικές δοκιμές. Αποδείχθηκε ότι η αντι-ιική του δράση είναι διπλάσια από αυτή του ελβετικού φαρμάκου Tamiflu (δραστικό συστατικό Oseltamivir). «Αυξάνει φυσικά την ανοσία, δεν έχει παρενέργειες, χαρακτηρίζεται από την απουσία τοξικότητας και δεν έχει αλλεργιογόνο δράση

Λόγω της πανδημίας, πολλά ψεύτικα εισήλθαν στην αγορά, και για αυτό οι κάψουλες Cannabis Oil μπορούν να αγοραστούν μόνο στον επίσημο ιστότοπο του κατασκευαστή, όπου μπορείτε επίσης να λάβετε δωρεάν συμβουλές από ειδικούς σχετικά με τη χρήση και τη διάρκεια της θεραπείας.

Έχετε ακόμα χρόνο να παραγγείλετε τις κάψουλες Cannabis Oil. Η έκπτωση θα πάψει να ισχύει σε 09: 47

78 EUR 39EUR

Επιλέξτε χώρα:

Παρακαλώ εισάγετε ένα όνομα:

Εισάγετε έναν αριθμό τηλεφώνου:

Σχόλια
Μιμίκα Καρέλη
30.03.20
Εγώ πάντα ήξερα ότι μας κοροϊδεύουν.
Φλώρα Κουντουκιώτη
31.03.20
Είναι γνωστό από καιρό αυτό. Τα φαρμακεία έχουν γίνει πια κοινά μαγαζιά που έχουν πλάνο πωλήσεων από τα αφεντικά. Σας μιλάω τώρα ως πρώην πωλήτρια φαρμακείου. Το Cannabis Oil όμως είναι ένα πολύ καλό σκεύασμα. Μάλλον, το μοναδικό μέσο, που όντως βοηθάει.
Μυρτώ Παπαποστόλου
01.04.20
Ξέρω, ότι το Cannabis Oil περιέχει αρκετά υψηλές δόσεις βιταμινών και μετάλλων. Από αυτό θα αισθανθείτε αμέσως έξτρα δύναμη. Βοηθάει στην προστασία του ανοσοποιητικού συστήματος πολύ καλά, ξέχασα πότε ήμασταν άρρωστοι τελευταία φορά ο σύζυγός μου και εγώ. Βοηθά πολύ κατά τη διάρκεια της επιδημίας. Και το πιο σημαντικό, η τιμή του είναι πολύ προσιτή.
Γιάννης Μάνεσης
02.04.20
Στα φαρμακεία αγόραζα διαφορές μούφες πληρώνοντας τα μαλλιά της κεφαλής μου και χωρίς κανένα αντίκρυσμα. Τώρα όλη η οικογένεια είναι άρρωστη, τι να πεις, είναι να τους πας στα δικαστήρια!
Αγγελική Γιακουστιδου
03.04.20
Είμαι πολύ χαρούμενη, που κατάφερα να ενισχύσω το εξασθενημένο μου ανοσοποιητικό μου σύστημα με το Cannabis Oil . Μόλις άρχισα να το χρησιμοποιώ, δεν φοβόμουν πια να αρρωστήσω.
Νένα Τζούλη
04.04.20
Επιτέλους μας αποκάλυψαν την αλήθεια και έπαψαν να μας λένε ψέματα!
Ναταλία Ανδριάνη
05.04.20
Εμένα το πετρέλαιο κάνναβης δεν με βοήθησε, αν και έπινα το συνηθισμένο από οικολογικό σουπερμαρκετ.
Αλίκη Καραποστόλου
06.04.20
Μιλάμε για τελείως διαφορετικά πράγματα.
Μαρίκα Παπαδοπούλου
07.04.20
Ευχαριστώ για τις πληροφορίες, θα το παραγγείλω και εγώ, για να μην αρρωσταίνω.
Ελένη Γιαννακάκη
08.04.20
Μετά την εγκυμοσύνη, το ανοσοποιητικό μου υπέστη σοβαρή ζημιά. Όπως όλο το σώμα. Τρεις μήνες μετά τον τοκετό, αρρώσταινα συνεχώς. Κάθε δύο εβδομάδες ένα κρυολόγημα, πυρετός κλπ.. Ευτυχώς έμαθα για το Cannabis Oil. όντως μέσα σε μερικές μέρες σε επαναφέρει στην τάξη. Πίνουμε όλοι στην οικογένεια μηδενός εξαιρουμένου και δεν αρρωσταίνουμε καθόλου!!!